:)

nu har jag bytt; eliinu.blogspot.com

Angina pectoris

Igår vare dans på schemat, jag och janet spökade ut oss som fasen, och tänkte att vi kanske bör lära oss dansen idag eftersom att det är uppvisning på söndag. det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt för min del, jag lär ju sett ut som en plaskande valross när jag låg där på golvet. KUL.

Idag var det ialf kungliga hufvudstaden som gällde med klassen, och el (jagtänkerintesägangt.)
Jag och johanna mådde illa när vi kom fram, och vi höll på att spy på slottet; men vi höll oss. men jag är lite nyfiken på vad som hade hänt fall vi hade gjort det. Sen var vi på riksdagen, dom kan ju inte ha något roligt liv, dom verkar ju vara totalt jätte humor-befriade stackarna. fast å andra sidan så kanske dom är sjukt smarta, aja idunno.

jag har även lyssnat på "jeff buckley-lover you should come over" hela dagen, som min kärebroder Gustav gav mig på en skiva för 4 år sedan, som han hade döpt till; höstdepp. vilket var jävla passande tyckte jag.
något som jag har irriterat på mig hela dagen är "lsd, någon" , jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle irritera mig på kent, men vafaaan; "ingen på vägarna, bara döda grävlingar", ja, herregud.

Nej nu måste jag gå och plugga, jag har prov på hjärtsjukdomar imorgon, mums.

sjuk och allmänt depp.

Hej och hå vad det går. Igår kom jag hem från östersund, efter ännu en väligt trevlig vistelse,
och denna gång följde även jennifer med. Johanna & karolin fyllde år, så det blev fest hela helgen, även fast jag och jennifer kände oss lite som outsiders på lördagen då vi var oerhört opepp och vinet var inte alls lika smaskigt som det var dagen innan. så vi bangade alla trevliga människor uppe hos johanna, och drog in till stan, där det bara efter en kvart började ringa och vi blev uppbjudna till Anders. det var ju också en upplevelse, även fast dom verkade haft ett jävla drag på krogen, medens jag och jennifer satt och härmade blondinbellas videobloggar i en timme på kebabcity.

när vi senare lyckades övertala karolin som var oerhört glad i hatten att vi skulle ta en taxi hem så kom några brudar och blev arga för att vi hade tagit deras taxi, vilket jag förstår för dom hade setat och väntat en timme typ. Dom sa tjockis och puttade in oss i bilen,  jennifer blev arg och öppnade dörren och skrek åt dom att dra in magen.

Karolin tog taxi-snacket till en skyhög nivå när hon frågade fall chaufören hade någon fru, och när hon fick svaret ; nej tyvärr, det är över nu, sa hon åt honom att lägga sig på golvet på oleays så skulle någon skön dam komma och plocka upp han.

när det var dags för hemresa så var jag och jennifer sjukt stressade för vi ville ju hinna köpa kaffe, vilket vi absolut inte hade behövt vara stressade för, eftersom att tåget hade kört på en älgjävel så vi var tvugna att vänta 2 timmar innan det kom. När jag kom hem hade dom bakat lussebullar och det bjöds på glögg, man tackar för det.
sen fick jag psykbryt, men kom fram till att jag skulle starta om på nytt idag, men nejnej, då visaresej att jag minsann ska vara sjuk idag. KULGREJ!

jag avslutar detta inlägg med en oerhört deppig men sann mening; jag saknar dig.