loveeeers.

gjorde halkan dag, stört jävla kul. hade världens klump i magne, men väl där gick allt asbra. träffade en astrevlig tjej hur schyst som helst. är inte det lite sorgligt liksom, henne komme rman ju aldrig mer träffa igen. saaad.

har även varit på studentmottagning hos peter i sthlm med pappis friends, fick även träffa hans nya flamma. haha.
kom precis hem från olearys efter en himla trevlig kväll.
har både haft kubb turnerning(elinnea vann, förvånad?) och hängt på oleays med både nytt och gamalt folk, hur kul
äre inte med nya människor?

imorgon ska jag sola sen ska jag jobba., det ska bli 35 grader(ja, celsius) på vår student. jag ska skriva till al goore, att det är sverige som drabbas mest av växthuseffekten.

sova? please, puss.

compeed i min väska.

snuskigt jäkla kul hade jag igår, mösspåtagning som heta duga. började med förfest hemma hos mig, innan vi sedan gick mot joar. hela klassen var helt vild, vilket resulterade i div. olyckor.
dock slutade den på på olika sätt för oss alla, somliga på sjukhus, andra med en full bålstabo i sängen, och en tredje fick skjuts med alkoholpåverkad chaufför.

imorse var det upp till skolan, rösten var inte i dess bästa skick då vi skrikit av oss stämbanden i sånger där vi hävdade hur bra vi var/ är. det enda vi gjort var att äta, äta och återigen äta. många dåliga kommentarer, och konstiga händelser kom upp. jag förlorade även musiktävlingen för första gången i mitt liv. men blev ändå krönd till musiktävlingens-drottning under dessa tre år. yeah.

nu kommer snart linnea, vi ska plugga matte. imorgon har jag halkbana, och sa jag att jag & katten klarade teorin föresten? woho, nu jäklar.

FYFAN VAD VI ÄR BRA!

death cab.

idag ringde ebba, min kära göteborska och gav mig kanske en av de roligaste newsen på länge.
Hon ska jobba på arvika i sommar och jag ska få följa med.vi ska gå runt på campingen och kolla så att det inte händer hemskheter. resa, boende, mat for free + att jag får se både kooks och death cab!!! jag älskar deathcab. woho.gissa om jag är glad ?

image35

elin med plugghuvudet.

mkt mer pluggande blidde det inte för fröken uddgård, precis när jag kom ut ur duschen ringer herr österdahl och bjuder in sig själv med några kompisar, och jag som satt här sekundrarna innan, och gick ner mig för jag kände mig så ensam, fick helt plötsligt upp ljuset igen. de stannade dock inte sålänge, men tillräckligt länge för att filip skulle kasta ur sig ett flertal oförsökmda förslag. haha, nej, det var trevligt.
Linnea kom inom kort, och mamma kom för att få träffa hennes älskade filip, aka, bertil.
hon blev besviken, då hon lämnat sin egna vän bertil, för att få träffa filip-bertil.
 men det gick över snart, då hon fick sitta med limpan och mig och kedjeröka ett tag. mamma besviken när hon hade åkt hem från hennes vän "bertil" för att få träffa lilla bertil, men så hade lill-bertil gått.

komplicerat inlägg blev resultatet av denna historia. nu ska jag knyta ihop säcken och hoppas att sömnen gör sitt inatt. puss

summering.

mycket lyckad budgetbal igår, även fast vi kanske inte fick världens bästa start <3

Jag tror jag inte varit så uppklädd sedan ngn skolavslutning på lågstadiet, men det var rätt trevligt ändå, även fast jag inte har nå vidare värstens bordsskick.
Kvällen bjöd på trevligt folk, mycket mat och en jäkla massa alkohol. hur bra är det  inte ?
vi dansade vals på baksidan och invigde pappas nylagda plattor, valsen utvecklades åt det mer vågade hållet, och jag och johanna stod snart och dansade diverse tease-danser inomhus. mycket vackert !
himla trevligt iafl, och jag hoppas på en minst lika trevlig visit på onsdag, aka mösspåtagningen. woho, nu jävlar äre nära.

iallafall, jag sitter och pluggar teori som en gnu, men fundrar på att ta en paus, och ta mig en dusch, skära upp massa frukt (massa frukt är i detta fall kiwi & mango), gör a en kopp thè, och sedan fortsätta med detta.
fast nu kom jag på att jag har ju naturkunskapsprov imorgon också, så jag kanske tar till mig det.

nej, lets ta tag i detta.

karolin, kom hem, för jag längtar efter dig.

jag lär ju ha världens bästa pappa, idag när jag hade slutat jobba åkte jag hit, för jag måste ju städa hela morgondagen because its economic-prom night. Men han har städat hela huset, lagt plattor på fram och baksidan och stält fram massa blommor. jag ska lätt lägga in bilder imorgon.

Idag har jag även tagit mig ur en voltande bil i skolan, sjukt coolt hur bältet kan hålla. redovisning av projektarb. och matteprov har även ägt rum.

Det var typ det jag hade att säga.

; Tommy, vad är det för datum på midsommar?
- 20 juni.
; jaha, men vad är det för datum på midsommardagen då?


elin, reaching the stars

& siktar på ett IG i matteB. japp precis så kommer det gå om jag fortsätter med allt detta trevliga folk jag bjuder hem till min enkla boning. johanna lämnade mig nyss. vi har ätit middag, haft allsång, och iallafall försökt att plugga.

stannade kvar i skolan idag, fortsatte med vår franska(jag har fått för mig att papè masche(stavning) absolut är franskt) student mössa. Nu jäklar är det två prov kvar, sen äre bara fest, fest och fest.

vi börjar med budgetbal på lördag, vi lite fattigare studenter var tvugna att anordna vår egna bal.
sen äre mösspåtagning, följt av röj-joar.
sista studentfesten,
sen jäklar, äre dags att sjunga om studentens lyckliga dar.

pepp,pepp & åter pepp. (jag tror jag börjar bli beroende av upprepningar.)

nej hörni, dags för en dusch följt av lite teoriplugg och SATC? mums

lovelyday.

Tisdagar är en bra dag, då får jag tre goda ting ur detta livet; gossip girl, desperate housewifes & Linnèa.

nu ska jag nog skriva en önskelista och skicka till anneli. puss och godnaatt.


tisdag & mycket avklarat.

Vilket jäkla väder vi har. Solsken, ösregn, solsken, hage, solsken ösregn, moooooln. roligt hörreni, roligt.

Idag har jag;
- Försovit mig, men nästan ändå hunnit till skolan,
- fått veta slutbetyg i både folkhälsa, sam.B, och sv.B,
- Lånat kartbok på biblioteket,
- och faktiskt använt den till att plugga, så nu är turismen klar,
- pluggat ytterst lite teori,
- fikat hemma hos med oboy, kaka och en lillasyster,
- bokat klipp/färg/sling tid, så nästa tisdag är dagen D, mitt hår ser för tillfället förjävligt ut.

Min bror och hans vänner har hyrt villa på vaxholm över midsommar, och de ville att jag ska följa med.
lät det härligt eller lät det härligt?
nu väntar jag bara på schemat, så jag får veta fall jag kan planera eller icke (:

ikväll blir det gossip & dhw med linnèa. woow, men nu äre käk.
image34
snart äre nära.





 


installationskrångel

hur lång tid kan det ta att installera msn på en dator egentligen? jävligt långt enligt min iafl.
sen kan jag inte installera mitt nya super-spel "trafikskolan"(wooow)men datorn hävdar att jag inte är administratör, väldigt mystiskt tycker jag.
kanske borde man skaffa sig en elektriker till pojkvän innan kylskåpet går sönder.
jag behöver verkligen plugga teori, efts jag har provet snart. USCH!

idag var egentligen en kort dag i skolan, men vi stannade till halvfem. vi fixade klart projektarb. och började på mössan. det är nämligen op3 som går först i studenttåget i år, och det känns att det börjar närma sig nu. Det är budgetbal på lördag, mösspåtagning nästa onsdag, sen en vecka till, så äre studenten. det är sjukt vad tiden flyger iväg alltså.

aja, nu ska jag ägna mig åt att installera teorigrejen. sen ska jag springa ner och köpa EP och kolla på min kära syster.


till min lillasyster

lätt att jag är världens stoltaste storasyster denna dag. först får jag världens sötaste bok i födelsedagspresent av denna underbara varelse. "till min syster" heter den, där hon bl.a skriver vad jag lärt henne, vilket är att; tupera håret, att parfym är ganska trevligt, att man kanske inte alltid bör vara så fjantig bland folk, att hjälpa till. men den bästa saken var att jag lärt henne att vara snäll.
Hon avslöjar även att vi är ganska lika, då vi oftast börjar asgarva de tider vi är som surast.
och att vi är olika då hon stokar ner, och jag städar upp efter na.

SEN går hon vidare till riksfinalen i UKM. ÄR JAG STOLT & HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA SYSTER? JAJAJAJAJA!

har även hunnit med en hel del tårtätning this afternoon. sandra, jessica och limpan kom och joina. jag blev med brödrost, ljus och tillbringare på kuppen. wiho.
j och s åkte så småningom, och christoffer kom och åt upp resterna av tårtan jag och linnea nästan ätit upp. vi har lyckats utforska en del spel på min nya dator. Parble place är lätt favoriten.

nu äre dags att sova strax, även fast jag har sovmorgon imorgon.

hurra för eran Elin..

ni sjunga allesammans ; )

jag fyller år idag, hela nitton år. och jag sov på fårticksgatan för att få födelsedags-feeling.
det funkar faktiskt. en dator, pengar & världens sötaste bok av manda har jag nu i min ägo.

mycket som har hänt detta år faktiskt, konstigt att kolla på bilder från förra året. typ ingenting som stämmer, även fast det kanske var en av mina bästa födelsedagar. & presenten jag fick förra året av lela, karolin & janet är svårslagen. undrar fall vi ska åka till gotland i år ?

men men, man ska väl växa upp någon gång? ikväll ska jag bjuda på tårta hemma hos mig. & sen ska jag söka tjänst på BB i uppsala. fasen vad jag blir glad om jag får den.

idag på dagen blir det att heja på syster på joar, där hon är med i UKM finalen.

nu längtaaaar jag efter karolin och janet. KOM HEM, vi börjar om igen <3


förra årets kalas.

om ni ville veta.

johanna, pernilla och emil var här och piggade upp min annars så tråkiga fredag. det var mysigt, även fast vi inte gjorde så mkt, vi sjöng mest till helen sjöholm. jag och johanna lär ju starta kör?
vi sjunger minsann såna här dystra låtar ganska ofta,äre inte det så sjunger vi psalmer. och sjunger vi inte psalmer så brukar vi skrika AAARRRRIER, eller så  kör johanna ngn ordlek som fr oss att skrika ut blatte.
Det är ganska stört faktiskt, men ganska så trevligt.

hör även att david har ett jävla drag hemma hos sig. jag borde bygga linbana mellan oss.

nu knyter jag mig, och ännu en dag närmare min 19årsdag, ont forget me på söndag liksom. natti.

make me dance.

kul att det äntligen är fredag & jag gör inte ett piss.
eller jo jag kollar på så ska det låta och ska snart ner och hämta tvätt. woho, rockrockrock liksom.
jag vill dricka vin och gå ut och dansa egentligen.

terrible thing att jag somnade 5 inatt och har feber dock. allt¨å är jag helt slut
usch vad ensam jag är.

trött som en gris.

stört kul på poängjakten igår. allt från badande i fontänen & nakenfotografier framför doktor westerlund till gb-glassgubbe och kateterslang.

här sitter jag och kollar på "du är vad du äter". motivationen är på noll, och då menar jag verkligen noll. jag funderar på att ringa upp anna skipper personligen, och se fall hon har några flashiga tips.
jag ska fanimig upp imorgon och poerwalka meden tätten ligger i tvättmaskinen, och resten av enköpings alla ungdomar ligger och sover. vi är nämligen lediga imorgon.

nej usch, tror att blogg inspirationen också är noll.

livet på en räkmacka

jag har bakat bröd, städat och  varit på årsstämma, med föreningen som jag nu är delägare i efter att ha köpt min lägenhet. fan vad vuxet det låter. man fick räkmacka och kaffe. hallå, vem kan tacka nej till sådant?

morgon skulle jag egentligen käkat middag med david, men jag kom på att det är ju poängjakten.
då alla studenter åker runt och samlar ihop så mkt poäng som möjligt i fem timmar,
men vi lär ju inte vinna i våran lilla blåa bil. men det gör inget, jag är ändå ingen tävlingsmänniska.

nu ska jag borsta tänderna, sen är det dags att en än gång hissa ner sängen.

¨puss

a little bit more

usch, jag måste sluta ara uppe this late. det kanske inte är sent för många, men för mig som typ kräver 20 timmars sömn per natt, så känns det. okej, det var en liten överdrift, men det står jag för.

nu har alla vännerna gått hem. limpan, christoffer och jag har setat på youtube hela kvällen tp. ruskigt vaf tiden går fort nu för tiden alltså. Jag fick även preliminära stolar till min balkong av mamma, nu vill jag ha lyktor och krukor :) det bliva fint?

jag har även bestämt att dimorgon är den första dagen på mitt nya liv, vilket gentligen brukar börja på måndagar, men efts jag aldrig lyckats, så flyttar jag fram det en dag. smart? kanske.

nej nu ska jag försöka hitta lite sovro.

välkommen till mitt kök

snodde bilder på mitt flashiga kök från linneas blogg.

hola amigos

kände mig lite mexicansk nu när jag och sofie tryckt i oss tacos för typ 50 pers. (nu vet dock inte jag fall man pratar spanska i mexico?) och nu sitter vi och ätergodis, mår illa som små grisar och blev precis medlem på smal.com.

sofie har introdcerat mig för youtube-justin. han är asduktig på att sjunga, och jag har nu ännu ett beroende.
här har ni länken;http://www.youtube.com/watch?v=eQOFRZ1wNLw&feature=related.

nu ska jag återgå till godiset och "frusna män söker kärlek"(vilket påhitt)

människor på balkongen?

det låter fan så, jäklar vad det blåser.

nu ska jag snart trotsa dessa och sova.

Men innan detta event, tänkte jag gratta david, som fyller år om endast 20 minuter.
grattis som tusan, och det här är inget "i förskott"- grattis, utan the real deal, så man hinner först liksom. vi firar på onsdag med en hjdundrande middag <3

slow dancing in a burning room.

nu har jag bott in mig lite, dock är det väl lite små justeringar som blir till framtida projekt. men jäklarns vad skönt det känns. & vilken helg det har varit även.

i fredags hade jag lite förfest(egentligen var det väl lite för att majabaja fyllde 18 igår) här, om man kan kalla det så. mycket trevligt. sen blev det joar, någon som är förvånad? riktigt kul faktiskt, kände mig dock lite sällskapssjuk när jag skulle gå hem, fick en kebabtallrik av sofie så jag skulle ha ngt att sysselsät(t)a mig med. kom ngn trevlig person som jag började prata med, jag var väldigt filosofisk denna kväll och efter många funderingar kom vi på att jag hade köpt en hor-kebab. då jag(sofie i detta fall) betalat för ngt sorts substitut-sällskap, för att ha ngt att göra.

idag har lela varit här, vi lunchade halloumi ost, asgott. sedan har jag setat och solat med min mor. hon avslöjade att jag skulle få en laptop i födelsedagspresent, hon kan fan aldrig hålla tyst. nu äre ju liksom inge spännande längre.

nej nu ska jag städa lite innan sandra och sofie kommer förbi, kanske äre dags att ladda mobiln också?
 
PUSS

toooorsdag.

Jag skrev precis ett aslångt inlägg, men smart som jag var kryssade ajg rutan. jag sammanfattar;

hade körlektion 7.15 imorse, mycket skeptisk till att människan är skapt att gå upp kl. 6. men det funkade, kunde ändå inte sova. kan det vara nervositeten inför flytten som är på besök denna vackra morgon.
När ajg anlände till skolan kom jag på att jag fick ha sovmorgon till 10.30 idag, lite opeppt att vara här 7.50. men lika glad för det är jag.

har även kommit på att jag fyller år om 11 dagar. och mina föräldrar har ngt lurt för sig. (hoppas att jag blir en rich-bitch igen på min 19årsdag). även linnea är en riktig luring i dessa tider.

nej, nu ska jag söka sällskap ute i rökhuset.

färdigt.

men puss

kom precis på att jag har ett välidgt stort behov att prata med karolin & janet. jag saknar`om, & vill planera lite sommartider(hej, hej) med dem. komsi, komsi.
image26

underbara vänner, & planering.

jag känner mig nog lite stressad, men ändå så jäkla glad.
just nu känns allt så rätt.

jag har bokat teori, halka och massa fler körlektioner. nu jävlar ska jag kämpa.
imorgon flytttar jag(närmre katten & david, älskart.),
på fredag blir det utgång(?)
vi har pratat student & det ger ju dock en lyckoslashångest känsla.

igårkväll blev himla trevlig, jag & sandra gick på långprommenad i solen, kom på att vi var sugna på jordgubbar (dålig karaktär? jag?), så vi tog bilen till coop och sen vidare till bresse.  linnea ringde precis vid parkeringen, så vi åkte och hämtade henne med. när vi kom tillbaka var solen nästan borta så det var liiite kallt, måste jag erkänna. men tack för en trevlig kväll.



"& vad ni än gör ungdomar, bli inte feta."

Kloka ord från diabetestanten som var och undervisade idag. Svart på vitt, kort & gott liksom.

jag ska snart ut & gå tänkte jag, känns behövligt(om man inte vill dö i diabetes dårå) & inte ska man väl kasta bort solen vi får?

jag & katia gick på skattjakt & hittade våra gamla alkoholhaltiga drycker i buskarna från valborg, det var ju en ljuspunkt på denna dag. & visst är det vuxen-poäng att gömma spriten i buskarna? en annan ljuspunkt var ju kaffe på kak & bak med kära vänner.

usch, jag är en totalt oinspirerad bloggerska. puss iafl

ett inlägg ingen blir smartare av, i promise.

Idag har varit en effektiv dag, gick upp halvåtta imorse för att jag och pappsen skulle utnyttja staden uppsala till max innan jag började jobba klockan tre. Vi lyckades jäkla bra med att utnyttja våra bankkort.
det blev;
två klänningar,

ett linne
en tshirt,
ett par skor,
en tonad ansiktkräm(gud har ju faktist gett oss solen)
& lite underkläder.

pappa köpte dock bara en parfym. slutsats; det var nog mest jag som utnyttjade både mitt och pappas bankkort.
(nu förstod jag verkligen inte varför jag skrivit vad jag har köpt, då det är allmänt ointressant + att ni inte har en susning om vad jag köpt. aja, to late now.)
nu kom jag nyss hem från jobbet, och borde gå och lägga mig nu. jag har nämligen ett mördarpass framför mig,
700-2130. i will survive.


.image25

slut för idag.

okej, jag lovar att jag ska sluta trötta ut er med mina väldigt tråkiga inlägg denna dag.
varför jag kan lova detta är för att jag även lyckats trötta ut mig själv. usch, haha.

aja, imorgon blir det upp tidigt, ska till usala och shoppa loss med pappa anders innan det bär iväg till jobbet.
det blir säkert astrevligt.

även att jag en fredagkväll lägger mig klockan 22.23. men ibland äre okej. och just precis som jag skrev det där, kom jag på att jag skulle ringa tillbaka till katia när jag hade duschat, vilket jag hade gjort för ca 1h sedan. as. sleeptight.image24

valborg & uppdatering.


1                                  2                                  3                               4                                 


5.

Ja, mina damer och herrar, jag märkte precis att jag tagit 5 hela kort på valborg som jag tänkte bjuda på.

1. Camilla, gustav & hans kompis fredrik, då vi satt i stadsträdgården & hade alldeles förträffligt trevligt.

2. samma plats, 2 sekunder senare, dock katten och empa.

3. gustav hittade en dubbelgångare som heta duga.

4. Nu har jag kommit hem till Gustav, camilla kände sig nog inte tillräckligt utvilad.

5. sen drog jag ju till nästa grillparty, där jag mötte dessa söta tu. de lär ju vara ett av kanske sveriges finaste par.

det var det det.

Linnea kom hit och hjälpte mig med rummet, nu är allt packat och klart. dock ska jag jobba lör-sön så flyttar nog i början av veckan. nu för tillfället väntar jag på att far min ska komma hem så vi kan åka och köpa suschi. lovesit, lovesit.

till tomten

godmorgon, även fast jag vart vaken ett par timmar nu.
just nu sitter jag och samlar kraft till att snart packa klart mitt rum.
mitt i denna kraft-samlars-cermoni tåkade jag på något sätt komma in på blubox.se
och har nu kärat ned mig i diverse onödiga prylar. men jag tänkte att om tomten på något sätt får för sig att läsa min blogg, så får han veta vad jag önskar mig. nej dags att sätta fart.

aja, bilden vill ju inte funka. you get it later. nu funkarn!
image15

torsdagkväll, humorgala & cola-light.

yes people, thats what im doing.

jag har denna slöa eftermiddag varit och dystrat ner linnèas kök, men när det var gjort gick vi & köpte varsin cola
(vilket är ett måste då man har en bakfylla som heter duga), & samtalsmänena blev fler & fler som vanligt. jag är bannemej lycklig som har en sådan vän.

jag borde verkligen packa ihop mitt rum nu, det börjar ju tusan snart krisa ihop sig, haha. men jag har ju ingen brådska, tur att fadern min inte sparkar ut mig iafl.

senare om tiden finns, springer jag förbi linnea igen.image14

jag hatar att jag älskar dig, men älskar dig så mycket att jag hatar mig.

ja, det blev ju en sjuhelvetes valborg iafl. mötte upp katten, emil och albert runt 9.00 för att ta bussen till uppsala.

satte oss i stadsträdgården, i det fina vädret, bror gustav, hansflickvän camilla och fredrik kom så småningom och joinade.sedan anlände även resten av alla enköpingstjejer. astrevligt, sen körde vi en liten rundvandring i alla parker. riktigt lyckat faktiskt. efter mer eller mindre dystra miner bestämde jag mig sedan för att dra till gustavs thriller griller, och efter att ha gått omkring i halva usala, hittade jag till slut dit. vill dock tillägga att jag nog har världens bästa bror.

sandra ringde och frågade fall jag skulle komma på någon annan fest, och jag är ju fortfarande inte den som är den, så självklart drog jag.
för att snart dra vidare till nästa stopp, kanske en av de dummaste saker jag någonsin gjort, men men. trevlig  taxichaufför. dock hittade han inte till dit vi skulle så vi åkte till sthlm, sen sa han att efter en sån här pärs måste man ju få röka i bilen, sagt & gjort.
tillslut kom jag iafl fram till slutdestinationen. no more about that.

& janet, jag hälsade maximiliam minst 511 ggr, och jag skulle hälsa minst lika många ggr tillbaka.

dock pallar jag nog inte flytta imorgon, tror jag ska klara mig genom helgen först så flyttar jag i början på nästa vecka, bara så ni vet liksom.