love got more hooks than a fishline.

idag har jag städat i tre timmar, och inte var det min lilla pärla som blev renare. varför är det roligare att städa hos andra?

jag har fortfarande ångest från i lördags och tänker nog ställa in allt som har med oktoberfest att göra, och ta det lugnt istället. eller jag tänker iallafall hålla mig till vatten, eller något. usch!! fast det blir kul ändå.

nu ska jag ta mig en tupplur innan jobbet.


i´m damned to feel the way i do

what have i done to fall so hard for you.

det rockas ternheim på enöglavägen innan jobbet.


klokt.

Diska, det är en sak som tar upp väldigt mycket tid av mina dagar. Idag när jag var mitt uppe i mitt disk-mode så kom en geting på besök, jag trodde de hade krupit tillbaka där de hör hemma, men icke.
Jag fick panik, och slog ihjäl den.. med handen. Det resulterade i årets första getingstick.

Nu ska jag lägga mig och sova någon timme, och sen vakna upp och äta den goda köttfärssåsen jag precis gjort.
sen blir det jobba av.


dagens första tanke.

Jag hade redan konstaterat att jag inte är någon morgonmänniska, men om man varken är morgon, dag, kväll eller nattmänniska, vad är man då?



efterkonstruktion.

jag ångrar mig, jag älskar den soliga hösten.

autumn.

idag är det höst på riktigt. jag älskar hösten, jag älskar ljusen, och jag älskar alla mysiga kläder man får ha på sig. ett annat plus med hösten är att det börjar lida mot jul. det kommer definitivt bli jul-hysteri på enöglavägen, då sofie är min allierade jul fanatiker. jag har en känsla av att julmusiken kommer börja spelas i början av november, och lussebullarna kommer vara bakta i samma veva.

om en timme ska jag på dejt på arbetsförmedlingen, så nu är det nog dags att sätta fart.

synden straffar sig själv.

Nej nu är jag ute på hal is, jag hittar inte räknings-jävla-påminelsen(nu har jag fått dyslexi också) som ska vara betald idag. Det räckte inte med att bli varslad, nu hamnar jag hos kronofogden också.

hur tar jag mig ur det här? undrar fall man kan ringa och fixa sånt?


Kom hem sofiiie.

jag
vill
ha
varm
choklad
NU
!!!


let´s continue.

Klockan är 8.45 och jag har vaknat, sprungit och ätit frukost. Det är inte illa(jag har apa, häst och villa.. fast, nej)

Om en timme ska jag möta upp min käre vän Madde och gå till facket.. fuck it skulle jag vilja säga. Det här känns ju inte helt okej. Att jag har en underbar familj och vänner, en mycket älskad sambo, en promenad med jennifer, och en spontan middagsbjudning har gjort att jag inte är fullt lika arg längre.
Det där med att vara arg har aldrig varit min grej. Så nu jäklar ska jag fortsätta denna underbara dag, sen blir det jobb 15-2130.



besviken.

idag är jag ledsen, usch vad ledsen jag är. eller förbannad... eller kanske arg.

just an ordinary sunday.

jag är uttråkad, jag har försökt att bli av med uttråkigheten genom att ge mig ut och springa, det funkade ungefär lika bra som min kondition(alltså fruktansvärt dåligt). det här super deppiga söndags vädret gjorde inte saken bättre. nu har jag duschat för andra gången idag, och lagt mig i sängen för att kolla på tv. det är svårt att koncentrera sig då det vankas söndags-sex hos grannen, vilket är något jag verkligen inte ville veta egentligen.

tur att jag precis blev bortbjuden och slipper höra the happy ending.



födelsedagsfredag

Idag är det fredag, det kändes som att det var fredag igår, och dagen före det med. Det är 11 september, och jag ska festa loss med världens bästa Lela som fyller 20 år idag!!! woho.

Jobbet för dagen är avklarat, och jag har även avnjutit sushi lunch med Linnéa. Och just nu sitter jag och lyssnar på musik. Sofie och jag har bott ihop i lite drygt fyra månader, och nu börjar jag sakta oroa mig vad som händer med min playlist. Här blandas helt plötsligt audioslave, band of horses, håkan, röyksopp, deportees och killers med westlife, molly sandén, erik linder, ronan keating och whitney houston. Det här förvirrar mig. det är ett mysterium, ett mysterium att likna med vart alla mina strumpor tar vägen efter varje tvätt-tid.

Det behövs ett krismöte på enöglavägen.


bevis

jag var på middag hos min far igår, det var något annorlunda, men jag kunde inte sätta fingret på vad det var förens denna dialog ägde rum;
- Ja, jag går bara ner och ner i vikt hela tiden, så jag får ta lite extra grädde på pajen.
- jaha? men varför då? äter du annorlunda?
- ja, alltså jag är ju inte så hungrig.. jag tror jag har fått fjärilar i magen.

DET ÄR BEVISAT! DET FINNS HOPP EFTER 50!

Nu gör jag det igen.

Jag ger mig på bloggandet igen, jag gillar att blogga. Det kanske hade varit smart att starta en ny blogg, men jag har lika lite fantasi som jag hade när jag startade den här bloggen.
Om inte annat är det en smart lösning, till mina vänner som jag inte pratar med så ofta(läs Karolin), så vi slipper småprata om vad jag gjort den senaste tiden, och gå på the good stuff direkt.
Smart lösning, från en som inte är så duktig på det där med telefonkontakt.

jag är väldigt stolt över Karolin förresten, som numera ingår i nonsmoking-generation, och när en annan går ut och slösar pengar på helgerna, så ligger hon och läser böcker med konstiga namn. ´

jag tänkte också ta tag i mig själv idag. snart ska jag iväg och köpa träningsskor för pappas pengar.