carry on up the morning

sjuk  igen, jävla skit. och så regnar det inte ens, dålig tajming.

nu har jag nos suttit och lyssnat på samma låt varje gång jag setat vid datorn i 5 dagar tror jag
men jag kan tyvärr inte sluta, även fast jag försökt. men jag ser ingen anledning att sluta, förutom att jag aldrig kommer komma igenom hela babyshambles album, efts förra veckan var det en annan låt. men det är en bra början att ha lyssnat på två. yeah.

förövrigt så har jag riktigt jävla tråkigt, nu ska jag kolla på oth,
och hoppas att mr. murray ska hoppa ur rutan och ge mig lite kärlek.

jag är nog ingen bloggare


nu sitter jag här och hostar upp lungorna snart, jag har precis slutat jobba, och jobbar 7-21 imorgon.
tji fick jag som var skadeglad när johanna skulle göra precis samma sak idag, fast hon hade det värre, efts vi var ut igår, så hon var väl lite bakis, och hade ont i foten efts hon hamnade i fight med kanske en av världens skabbigaste människa. Gårdagen i allmänhet var ju rätt död, jag tänker aldrig mer gå ut i västerås.

förövrigt så saknar jag allting jag hade för någon vecka sedan men framförallt saknar jag det vi hade på den gamla goda tiden, men det är inte förens man förlorar något/någon man förstår hur mkt man egentligen tycker om / behöver / är beroende av det. jag ska nog lära av mina misstag.

karolin är uppe i åre och har kul, fick precis ett sms där hon sa åt mig att komma upp och dricka,
tänker ringa och fråga fall jag inte kan få låna hennes supersnabba valross att åka dit på, det hade vart skoj.
inte nog med det, så har både janet OCH karolin fått jobb i barcelona, jag vet inte varför alla flyttar ifrån mig, jagmenar så illa kan jag ju inte lukta (eller ngt), det positiva är väl att jag kan åka dit sen :)

nu ska jag gå och läsa, och så småningom somna kanske. Amanda har bakat bullar så jag vet inte riktigt hur sockret kommer påverka min sömn, men i hope it will be good.

HEJ!