åskväder och vänner.

nu har jag kommit hem till mig. lämna aldrig sopporna om ni ska vara borta ett par dagar. det luktade fan när jag kom hem.

var på stan med mamma, vi hade askul. ibland är hon ju bara så himla underbar.
fick även lite smått och gott, bortskämd som man kan känna sig ibland.

snart kommer linnea hit, det var inte alls ngt bad choice av tidpunkt, för nu börjar det åska. & det är ju bara svin äckligt. och när karolin och jag var små gömde vi oss under bordet och ringde våra föräldrar och grät.
nej karolin får också gärna komma hem.

nu kom linnea, bäst att vara social.

we live in a beautiful world.

vad är det för väder ? not so great äre iallafall.

Ebba kom på sleepover igår, vi åt kladdkaka, kollade på factory girl och mest pratade om livet, och life as it should be.
vi kom fram till att om ebba blir rockstar kommer drogerna leda till hennes död, men eftersom jag kommer bli deras största groupie så kommer ju självklart mamma elin sätta stopp för detta.

idag har jag verkligen ingenting att  skriva. så jag slutar nu innan det bara blir ett jättelångt inlägg om ingenting.
PUSS

nej jag är inte full, det är sangrian.

jävla lyckad kväll igår, trots många om och men innan vi fick till det.

började hemma hos unnebo i örsa, vi satt och drack och pratade om allt mellan himmel och jord. efter ett tag så var janet kalasfull (sensation, har faktiskt inte hänt tidigare i sverige) och efter ett tag hängde vi andra på. tog snart bussen in till usala, för att skaka det våran mamma gav oss på people. jag skrattade så mkt så jag har träningsverk i magen idag.
när vi åkte hem så hoppade vi av på torget för en hederlig hamburgare. med oss i kön stod även nordman, och ett 20tal enköpingsbor för att ta kort på han. sad. aja, hamburgarn var god och sen blev det taxibilen hem.

imorse tog det lång tid innan jag vågade ställa mig upp. jag är bakis och svettas som en gris, men jag är inte olycklig för det. jag har legat hela dagen i soffan och kollat på div. amerikanska serier och mannen som kunde tala med hästar. röjröjröj. nu kommer janet och så ska vi beställla pizza.

janet lovers

domedagen

mig själv med tre ord denna lördag;
stört jävla bakfull.

Minnet sviker idag nästan lika mkt som balansen svek igår. Trevligt vare iallafall, fast trevligast vare hemma hos emelie som hade 18årskalas. mycketmycket lyckat, och mycketmycket treviga människor. väl nere i hamnen så vart det lite splittrat, och ärligt talat så kommer jag inte ihåg särskilt mycket. snefyllan-sara gjorde årligt besök, men vafan ibland ska man väl göra så också. somnade som en gris när jag kom hem, med ät äpple i handen. hade jag haft det i mun hade jag sett ut som en gris, fan, att jag inte tänkte på det tidigare.

ikväll äre på`t igen, fast i uppsala med janet elin och deras vän. känner att jag bör lämna enköping ifred ett tag efter denna pers. nej nu ska jag återgå till att vänta på janet, och se fall man kanske vågar på sig en rök även fast man mycket troligt nog ar lungcancer efter igår.
tjingeling.


magisk balkong.

snipp,snapp,snut så var denna onsdag slut.

jäkla skönt det var att jobba på vulcanus idag, personalen är bäst, brukarna är bäst, tillochmed fågeln är mysig.
när jag kollade på mobilen när jag skulle gå därifrån hade jag 14 missade samtal, och 11 mottagna meddelanden.
jag kände mig väldigt eftertraktad denna kväll, haha. ett av dessa samtal var från daniel, och resultatet blev en cigg i ghettoskogen, skogen mellan enögla och bergsgatan. in my hood, liksom.

okej, detta var ett jävligt ovärt inlägg,. och nu ska jag gå ut på balkongen och vänta på att katten ska komma förbi och kasta prince på mig.

jag vill ha dig för gamla tiders skull

(okej, det blir lite vääl mkt håkan på sommaren ibland.)

imorse kl 745 ringde dem frn jobbet och sa att jag  inte alls behövde komma tidigare, skööönt.
fast ändåå inte, jag ska jobba på vulcanus idag och jag saknart väldigt mycket.

jag och linnea var på SATC filmen igår, vi grät mest hela tiden, glädjetårar och ledsnatårar varvade varandra perfekt. helt underbar film som jag nog lär gå och se flera gånger, om nu plånboken släpper till för det när jag inte ens har råd med tandkräm.

nej, time for me att hoppa in i duschen, ska cykla fort som fan, hem till fårtickan och hoppas få se en glimt av janet innan det bär av till workeliwork.

igår när jag satt på mams jobb så kollade jag igenom hennes bilder på datorn, så hittade jag den här. den är från när david följde med oss upp till kläppen ett år. fasen vad man saknar gamla tider ibland.

                                                                                            


vi är förlorade.

LINNEA!!! jag hittade en gammal bild på oss. helt sjuk, vi fastnar ju inte på bild tillsammans.
dock inte särskilt vacker, man får ha överseende med att det var 2006.


ursäkta, men det brinner i din väska.

jag blev lite halvt ledsen idag när jag kollade på tv-tablån & såg att det var säsonsstart för allsång på skansen, och självklart så ska kungen hellström vara där. Jag kommer ihåg när jag var där för två år sen, jag stod och grät, sådär hulkaktigt ni vet. och sen när jag kom hem hade jag 40 graders feber. haha. aja iafl, hoppas jag ska på bio efter allsången, för i dont wanna miss it.

Igår hade jag en såndär helt underbar dag. på dagen åkte jag ner och sällskapade med janet, elin och max. vi satt i klosterparken, och när solen tittade fram så blev vi sugna på lek med boll. i brist på boll så tog vi en fralla & kastade. efter ett tag hade den smulat sönder totalt och vi gick till hamncafèet och åt glass.
sen åkte jag hem, gjorde iordning mig och gjorde iordning fransk potatissallad sen cyklade jag till katten där vi skulle ha knytis. halva ligan hade bangat, så det var bara de coola(vilket inkluderar; johanna, katt, emil jessica och så jag, såklart.) som var där. det var mysigt, vi spelade spel och skrattade. vid tio drog alla därifrån, och jag cyklade tvärs överstan och hamnade på fårtickan, där elin, janet, max och magnus(tror jag iafl han hette) var. även det var trevligt. vi satt och drack och pratade om allt mellan himmel och jord, och janets kamera var i krigstankar, så det lär ju komma upp bilder så småningom. men jag kan bjussa på lite gamla bilder från kattens gamla boning. fasen vad små vi ser ut.

jag längtar till yran. somfan,somfan,somfan.


20062006  2006


godmorning sunshines.

None
nu har jag precis ätit frukost. jag är aspå att göra ngt idag, men jag vet inte vad. eller jo, ikväll ska jag på knytis hem till katten.

men vad kan man göra idag ? vädret är fint men inte särskilt varmt. ska man ringa janet och fråga fall vi ska fönstershoppa? eller even better; smöra för mamma så kan vi shoppa på riktigt.
eller ska man kanske gå ut och gå. men gud så rooligt. jag önskar att jag bodde på kolmården eller ngt.

nope, time to get it started. pusselipuss.

bihåleinflammation baby.

jag har fått bihåleinflamation, jävla as. men nu överdoserar jag både alvedon och nässpray för att det ska släppa.
it can only get better, som förövrigt är en låt av amy diamond, visst vare så?

sandra och jessica kom förbi, vi har ätit godis och kollat på televisionen, det var mysigt. allting känns alltid mkt bättre med människor omkring sig.

annars har jag inte gjort någonting idag, mest legat och blundat för att skona mina älskade eyes.
igår kom västerås hit, long time no see. tänkte passa på att tacka före såhär i bloggen liksom.


nu är det snart jul igen.

nu är midsommar över, & jag är ledig i fyra dagar. tusing vad jäklarns skönt.

igår efter jobbet åkte jag hem till katten, hon jobbade, precis som jag även idag. ci han precis hälla upp lite vin, så fick hon larm, ngn på hennes jobb blev tvungen att gå på toa, och katten som hade jour blev tvungen att åka ner och ge sin hjälpande hand. efter en timme kom hon tillbaka. sen kom även jessica och vi bestämde att jag skulle sova där.
jag trodde jag skulle däcka efter vinet, men nejnej, jag låg vaken till halvtre. jäklarns skönt det var när väckarklockan ringe klockan fem. mumsfilibaba.

neej, nu ska man väl inte vara sån. men jag har ju varit piggare, men trots detta gick jag och tränade efter jobbet.
yeyeyey!

nej, nu ska jag väl sätta mig framför tvn med min sodastreamade funlight. det är gott det.
har ni tänkt på att det bara blir mörkare och mörkare nu efter midsommar? shit.


work before fun.

har idag räknat ut att jag jobbat varje storhelg det senaste året, ingen midsommar-07, ingen haloween, inget julddagen-annandags partande, inget nyårsfirande, inget påskfirande, och nu återigen inget midsommarkalas. jag jobbade tillochmed på pingst, om det nu var ngt att fira. men men, i make money baby.

nu har jag gjort kväll för mig själv, avslutade med att stänga balkongdörren innan filten hade hunnit med till insidan, och jäklar vilken fart jag måste gått med för jag ramlade totally armless ner på golvet. låg och tokgarvade i fem minuter innan jag släppte in filten igen.

vibrationsträningen idag lär ju funka, för det var mkt jobbigare än jag trott, & jäklar vad skönt det kändes. det ska jag nog fortsätta med tror jag.
sen har jag varit i usala och bytt ut mina glas som jag fick i studentpresent, då jag inte ville ha gröna. människor i min närhet verkar verkligen tycka att jag ska ha grönt; gröna lakan, handdukar, halsband, glas, tallrikar.
vad hände?
ser jag ut som en grönsak?
kanske.. som ett salladshuvud ungefär.
fick även med mig ett par skor hem. det var love at first sight.
träffade janet som fikade med inana, sen tog vi bussen hem till sköna gröna(återkommande ord i detta inlägg) enköping.

nu ska jag sova, får se hur det går nu utan janet. maan, that women knows a good sleep liksom.
tänk på mig och katia imorgon, under upprepade skålar, snapsvisor, lekar, sillätande osv. så kommer vi att jobba, och vi går på igen lördag klockan 7, ungefär då ni avrundar kvällen kanske. så skänk oss en liten tanke, pleeeease.

okej, jag var ledig på valborg.
None

passing by.

ganska så trött efter att ha jobbat mina sista introdagar på sjukhuset, i have to admit.
nu har jag precis städat lägenheten, och bytt till en större tv, var tvungen att göra det om man skulle få hit linnea och christoffer(som förövrigt fick körkort igår, YEAY) till fotbollen. nu kan man tillochmed se bollen. undrar fall jag kommer kunna få över janet, eller kommer hennes 52 tummare vinna denna challenge. slaget om janet- elin vs. the evil 52 tummarn.
hejja på mig.
hejja också på amanda som tävlar i UKM riksfinalen! jag missade det igår, men janet och papi åkte och kollade. pappa hade tydligen filmat, så jag går inte helt lottlös.

imorgon är jag ledig, och linnea drar iväg mig på vibrationsträning. ska man verkligen tro på det?

nej nu åter till SATC maratonet som pågår på trean, this fairy moment. PUSS


vem behöver pojkvän när man har en sodastreamer.

jag har precis ätit jordgubbar, som min käre fader köpte till mig, då min plånbok inte ens släpper till för en tandkräm i dagsläget. min sodastreamer som jag fick av familjen kjellberg/månsson i studentpresent äger nuförtiden mitt hjärta.
nu ska jag strax sova. fast jag fastnar nog vid tvn lite innan.

nattiNone

det här lär man ju sakna


inte en dag för sent.

okej, det började med att jag skulle skjuta upp bloggandet en dag efter studenten, lite för sliten, lite för osugen att skriva.

nu är det en och en halv vecka sen och det känns helt stört att jag inte ska tillbaka till skolan igen.
detta har hänt;
- jag har tagit studenten,
-hängt med ebben aloth,
-karolin har hunnit varit hemma och åkt tillbaka till barca, men jag älskade att ha henne här och vill ha na tillbaka,
- jag har börjat jobba på sjukhuset, känns forfarande lite jobbigt med alla rutiner och översittande sjuksköterskor.

det har säkert hänt massa mer också men just nu orkar jag nog inte skriva så mkt mer är jag rädd.
jag jobbar hela sommaren förutom över yran, då är jag ledig fem dagar, och jag längtar redan. säskilt till yran.

idag har jag, elin uddgård varit och tränat. konsitgt att det inte händer oftare med tanke på att far min äger det, men men.
amanda jag linnea och christoffer pumpade som fasen, ända tills linneas finger klämdes (läs. nästan gick av).
skönt som tusan, så imorgon ska jag dit igen. dock kanske inte lika piggt efter att man jobbat 7-16.

nej nu ska jag äta jordgubbar i mina student-present-jordgubbsskålar, wich i love, with all my heart.


helt unbeliveable.

herregud vilken dag. skulle fixa vagnen och blev till att åka runt i fyra timmar för att hitta ngt att spela musik i. men vi fixade det tillslut. vagnen är pimpad och blev totalt sjukt snygg.
min bror fixade barbie-bilen och om typ sju timmar är min klass här på champagnefrukost.

FÖR VI SKA TA STUDENTEEEEEN!


hey partypeople.

härlig helg har det varit, har haft kvalitetstid med min far, och jobbat. annars har solen varit sällskap nog för min del.

nu jäklar är det inte många dagar kvar till studenten, ska försöka peppa min klass till ngn sorts park-aktivitet denna vecka, det känns som ett mission. kanske brännboll, kanske kubb? min klass är ju dock inte kända för attvilja vara med på diverse pulshöjande aktiviteter. men det kommer väl sluta med öl i parken, men jag är ju inte den som är den.

denna vecka har jag jag körlektion kl 8 mån-ons. tråkigt då jag skolan inte börjar fören minst 11 varje dag.
snart kommer karolineeeen heeem.

nu ska jag ner och hänga tvätt, sen ska ajg försöka hitta viruset som jag fått på datorn, så klicka inte på länken jag skickar ut på msnimage36 mina kära.