beklagelserackbeklagelser.

Okej hörrni. Nu har jag bara ont i halsen.
Har avverkat religionsprov och historia redovisning idag, tror att det gick bra faktiskt.

Imorgon är det Alla hjärtans dag. Kan vi inte bara ta bort den jävla dagen och visa hur mycket vi tycker om varandra varje dag? Tänk alla som sitter ensamma denna dag. eller ännu värre, alla stackars tjejer som förväntar sig choklad, ballonger, diverse resturangbesök, diamanter, och att kvällen avslutas med lovemaking till backstreetboys, (eller något lite mer tungt som låt nummer 12 på jennifers bilskiva), och det ända man får är en bakfull(iallafall i år när kärlekensdag inträffar på en lördag, ) människa som säger att han måste vakna innan han kan ta tag i alla planer som han förberett, han inser snart att han inte vaknar, och sätter sig och spelar tv-spel ett par timmar, innan det är dags att beställa pizza. Och det enda action man fick var när man pinades fick sitta och kolla på någon vidrig Terminator film eller dylikt.
Eller någon annan stackars själ, vars pojkvän bestämde sig för att det bara är en komersiell högtid och ställde in den utan vidare.

Det är nog det där namnet "alla hjärtans dag", som höjer allting till skyarna.

Fast om Karolin var hemma, hade jag lätt åkt upp till östersund och bjudit ut henne på lite kärlek och håkan hellström.
det hade blivit världens finaste dejt.
 nu när jag tänker efter kanske vi väntar ett år med att ställa in den isåfall. så att de som ska se håkan på alla hjärtans dag, hinner göra det.

Spegelromantik alá Linnéa Bratt. (även bra att skylla på då man inte orkar tvätta spegeln)


Kommentarer
Postat av: LinnéaBratt

Romantikern själv, det är jag det!

2009-02-13 @ 22:57:13
URL: http://lbratt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback